Op schrijfvakantie als je blind bent

Reizen als je blind bent, hoe doe je dat? Ciham brengt een bezoek aan Spanje en vertelt je in deze blog meer over deze ervaring! 

Ciham Auteur: Ciham Fennich

Het is niet gemakkelijk als je blind bent om te reizen. Toch trok ik een paar jaar geleden de stoute schoenen aan en ben ik het gaan doen. Naast het reizen houd ik ook van schrijven. Inmiddels heb ik enkele schrijfcursussen gedaan zowel in Nederland als in Portugal. Ik zag een schrijfvakantie dat door Marelle Boersma wordt georganiseerd in Portugal destijds op haar sitegevonden. Ik vond het erg eng om zomaar eventjes naar Portugal te reizen en te gaan schrijven. Een vriendin tipte me om eerst een schrijfweekend te doen voor ik naar Portugal zou gaan. Zo kon ik ook Marelle alvast leren kennen. Dat ging erg goed. Voor de reis naar Portugal had ik begeleiding op het vliegveld aangevraagd en verder ben ik zelfstandig gaan vliegen. Erg spannend, maar superleuk.

Ik ben nu bezig met een 2e boek. Mijn eerste genaamd 'blinde onschuld' is onder de pseudoniem Ariel Stevens geschreven. Ik schrijf graag om mijn verhaal op papier kwijt te kunnen, maar ook om mensen te inspireren. Als je echt iets wilt bereiken, kan dat echt. Denk vooral in mogelijkheden, dat helpt. Zoek naar oplossingen met de mensen om je heen om hetgeen te kunnen doen wat je wilt. Dromen is heerlijk, maar als ze ook nog eens uitkomen, is het fantastisch. Geloof me reizen en schrijven samen gecombineerd is een fijne ervaring.

Ciham op terras in Spanje

Deze blog is vanuit Spanje geschreven. Een rustige omgeving, een zonnetje erbij en een lekker drankje geeft veel inspiratie.
Een fijne reis!


Heb jij ook een leuke hobby, sport of vrijetijdsbesteding waarbij je je niet door je zintuiglijke uitdaging laat weerhouden? Vertel het ons! Stuur je reactie naar [email protected]
 

De nieuwste blogs lezen? 

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze nieuwste blogs. Meld je hier gratis aan!

Meld je aan
Close

Inschrijven bij We Are Ctalents

Vul hieronder jouw gegevens in om gratis en vrijblijvend toegang aan te vragen tot onze trainingen en onze discussiegroep. Wij nemen daarna contact met jou op.