Maak kennis met We Are Ctalents blogger Femke Keupink (29)

Maak kennis met We Are Ctalents blogger Femke Keupink (29). In haar eerste blog voor de community stelt ze zichzelf voor en lees je wat zij hoopt te bereiken met haar blogs. 

Wie is Femke?

Foto: Femke Keupink

Foto: Femke Keupink

Mijn naam is Femke Keupink. Ik ben 29 jaar oud en sinds mijn 20ste draag ik gehoorapparaten in verband met vermindering van gehoor. De radio en tv ging steeds harder en dit was natuurlijk niet de bedoeling. Mijn hobby’s zijn haken, breien, schrijven en natuurlijk samen met een goede vriend(in) wat drinken en het gezellig hebben. Helaas kan ik door lichamelijke klachten mijn huidige baan als verzorgende IG in de ouderen zorg, niet meer uitoefenen. Nu ben ik druk bezig met het UWV om te kijken wat mijn mogelijkheden zijn en wat ik in de toekomst wil en kan doen op de werkvloer.

Waarom deze blog?

Het lijkt me erg leuk om meer mensen te inspireren door het geschreven woord en bewust te worden dat je je nergens voor hoeft te schamen als je slechthorend bent. Dat laatste vind ik soms nog wel eens een moeilijk punt. Meer omdat ik het zelf nog niet helemaal heb geaccepteerd. Ondanks dat ik weet dat mijn gehoor achteruitgaat. Weten en voelen zijn twee verschillende zaken.

Via deze blog leer ik misschien ook meer mensen kennen; slechthorende, dove en horende mensen. Vragen aan elkaar stellen en met elkaar overleggen vind ik ook belangrijk. Voor mij is ‘eerlijkheid’ ook een item waarover gediscussieerd mag worden. Vragen stellen en mensen laten nadenken is erg belangrijk!

Tot de volgende blog!

Auteur: Femke Keupink

Wil jij ook bloggen voor We Are Ctalents? Meld je dan aan bij de community en laat ons weten dat je graag wilt bloggen via het aanmeldformulier.

De nieuwste blogs lezen? 

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze nieuwste blogs. Meld je hier gratis aan!

Meld je aan
Close

Inschrijven bij We Are Ctalents

Vul hieronder jouw gegevens in om gratis en vrijblijvend toegang aan te vragen tot onze trainingen en onze discussiegroep. Wij nemen daarna contact met jou op.