KNGF staat voor haar werknemers klaar tijdens de Corona Crisis

Uncategorized Apr 20, 2020

Geschreven door: Martine 

Coronavirus is....o.a. thuiswerken. Voor velen is dat een feit, voor de een makkelijker dan voor de ander. Het is een hele omschakeling en het lijkt wel alsof je hele lijf dat voelt . 

Omdat mijn computer erg oud is, niet de juiste instellingen heeft voor mijn ogen en mijn werkplek thuis niet echt goed is voor mijn rug en nek, heeft mijn leidinggevende gezocht naar een oplossing. Die is vandaag gekomen! Zij heeft persoonlijk mijn computer van daar naar hier gebracht. Echt zo super lief en ook nog de bureaustoel erbij! ‘Dat hoort bij mijn werk’ zegt ze, maar ik vind het niet zo vanzelfsprekend hoor. Ik wil haar echt heel erg bedanken voor de moeite die ze neemt om mij zo goed mogelijk thuis te kunnen laten werken. Ingrid Oosterveen manager communicatie & fondsenwerving van KNGF Geleidehonden, die voor haar medewerkers klaarstaat in bizarre tijden als deze: dank je wel dat je helpt om inclusief te zijn, zelfs nu! 

De nieuwste blogs lezen? 

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze nieuwste blogs. Meld je hier gratis aan!

Meld je aan
Close

Inschrijven bij We Are Ctalents

Vul hieronder jouw gegevens in om gratis en vrijblijvend toegang aan te vragen tot onze trainingen en onze discussiegroep. Wij nemen daarna contact met jou op.