Het Young Professional evenement voor iedereen met een visuele uitdaging

Vorig jaar was het een groot succes daarom organiseren Ctalents en Babbage voor de tweede keer het Young professional evenement voor iedereen met een visuele uitdaging op 26 november in Breda. 

Ben jij bijna afgestudeerd, werkzoekend of Young Professional met een visuele uitdaging en wil je jezelf verder professionaliseren, kom dan naar het Young Professional Event. Kom jij ook samen met specialisten van Babbage en Ctalents ervaren hoe het WEL kan? 

Meld je snel aan: https://forms.gle/DMkWLGD7GXyGvYrC6

Na deelname aan deze workshop ga je geheid naar huis met nieuwe ideeën en inspiratie. Tijdens deze middag worden de workshops gezamenlijk door Ctalents en Babbage verzorgd waarbij gedeelde ervaringen bij het verkrijgen van werk, persoonlijke compensatievaardigheden, inzetten van de nieuwste technische innovaties op hulpmiddelgebied en praktische tips centraal staan. Joost van loon van Babbage zal vertellen op welke manier je het beste je hulpmiddelen in kan zetten. Daarnaast zal een talent matcher van Ctalents praktische handvatten en informatie geven om succesvol aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt. Een Young Professional zal vertellen over zijn ervaringen met het beginnen op de arbeidsmarkt. 

Je leert wat je nodig hebt om jouw visuele beperking effectief om te zetten in een kracht door optimaal te compenseren. Bij Ctalents en Babbage geloven we dat jouw talenten voorop moeten staan bij de start van jouw carrière en natuurlijk niet jouw beperking. Door deel te nemen aan het Young Professional Event krijg je praktische handvatten en informatie om succesvol aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt.

Aanmelden kan hier: https://forms.gle/DMkWLGD7GXyGvYrC6

Het Young Professional Event zal plaats vinden op 26 november van 13.00 tot 16.30 uur. Het wordt georganiseerd in Breda bij Driessen. Er is beperkt plek, dus meld je snel aan!

Adres: Prinsenkade 6, 4811 VB Breda

De nieuwste blogs lezen? 

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze nieuwste blogs. Meld je hier gratis aan!

Meld je aan
Close

Inschrijven bij We Are Ctalents

Vul hieronder jouw gegevens in om gratis en vrijblijvend toegang aan te vragen tot onze trainingen en onze discussiegroep. Wij nemen daarna contact met jou op.