Gezocht en gevraagd, oude nog bruikbare taststokken met een verhaal

Voor de Module Aangepast sporten Zeeland waarbij we jongeren onder andere kennis laten maken met een visuele beperking ben ik op zoek naar oude, nog bruikbare, of repareerbare teststokken met een verhaal. We laten de jongeren een ervaringstocht lopen. Nu gebruiken we daar hockeysticks voor. Om het persoonlijker te maken ben ik benieuwd naar de verhalen van de gebruiker. Wie heeft die stok in handen gehad, Wat is je beperking? Aangeboren of op latere leeftijd blind of slechtziend geworden? Wat is je zicht? Waar ben je geweest met die teststok? Leukedingen meegemaakt? Ofjuist heel bizarre ervaringen? Ik wil de stok voorzien van een kaartje met een persoonlijke verhaal. Dit zal ook anoniem gehouden worden.
 
Dus heb je nog een taststok liggen/staan en wil je je verhaal delen en beschikbaar stellen aan de module dan zijn we je uiteraard zeer dankbaar. Heb je vragen over verzenden of je verhaal neem gerust contact op. Namens de Module Aangepast sporten Carlo Colpaert 06 5493 2727 mail: [email protected]

Ben jij benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn om te sporten met een visuele of auditieve uitdaging? Lees dan eens onze blogs in onze rubriek 'Sport in de spotlight' en ontdek welke sporten onze communityleden beoefenen.

De nieuwste blogs lezen? 

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze nieuwste blogs. Meld je hier gratis aan!

Meld je aan
Close

Inschrijven bij We Are Ctalents

Vul hieronder jouw gegevens in om gratis en vrijblijvend toegang aan te vragen tot onze trainingen en onze discussiegroep. Wij nemen daarna contact met jou op.