Armin van Buuren op Ibiza

Armin van Buuren verhoogt de feeststemming met "Are you ready for a state of trance?”

Ciham Fennich vloog met haar vriendin Janine naar een party op Ibiza met verschillende artiesten, waaronder haar favoriete dj Armin van Buuren. Het werd een fantastische belevenis die ze graag met ons deelt.

De dag dat Janine, een goede vriendin, en ik naar Armin van Buuren zouden gaan, zaten we vol spanning. We vlogen er speciaal voor naar Ibiza. Wat zou de nacht ons gaan brengen? Toen we ’s avonds laat eindelijk in Hï Ibizaaankwamen, gingen we eerst naar de beveiliging om te proberen een speciale plaats te krijgen, zodat ik de muziek beter zou kunnen horen. Tja, wist ik veel dat de muziek zo knoerhard aan zou staan!

We werden vriendelijk begroet en na wat overleg konden we zo de zaal inlopen. Ik hoorde de drukte om ons heen, de mensen en de muziek die op dat moment al volop draaide! Uiteindelijk stonden helemaal vooraan. Janine maakte veel foto’s en filmpjes en ik vond het fantastisch. De bas en de beat van de trancemuziek galmden door tot in mijn borstkas en ik dacht: 'Oef, als dit maar goed gaat. Had ik maar oordopjes meegenomen, stom-stom-stom!' Twee uur lang stonden we te dansen. Al die tijd sprak Armin geen woord. Hij bleef maar glimlachen ... en wij maar zwaaien en teruglachen.


Ciham arriveert bij de party met Armin van Buuren.

Trance

Toen het slot kwam voelden mijn benen loodzwaar en vermoeid. En dorst dat ik had, ik wilde wel een hele watertank leegdrinken. Tegen Janine merkte ik op dat ik het zo jammer vond dat Armin zo weinig had gezegd, maar ik was nog niet uitgesproken toen we hoorden dat dj Ruben de Ronde werd afgekondigd. En wie kwam even later rechtop en met een big smile over het podium aangelopen? Yes, Armin van Buren! Hij deed ons onze vermoeidheid op slag vergeten met de woorden: "Are you ready for a state of trance?” De hele zaal explodeerde in gejuich, gespring, gezwaai, rook en opperste verbazing. Het was nog lang niet afgelopen! Waren wij er even mooi ingetuind.

Drie uur lang hebben we met Armin gefeest. Hij maakte voortdurend contact met de mensen door naar ze te zwaaien en oogcontact te maken. Hierdoor bleef de zaal in een geweldige feeststemming. Door naar Janine te seinen, zwaaide ik naar Armin of ik zwaaide zelf met mijn stok. Geweldig was dat! Ik heb genoten!

Armin is mijn vriendin zelfs op Instagram gaan volgen! Vond onze foto (zie hierboven) zeker gaaf! Armin van Buuren en Ibiza waren fantastisch! Volgend jaar, zo hebben wij besloten, gaan we er weer heen, voor Ibiza én om met Armin van Buuren te feesten!

Auteur: Ciham Fennich

De nieuwste blogs lezen? 

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze nieuwste blogs. Meld je hier gratis aan!

Meld je aan
Close

Inschrijven bij We Are Ctalents

Vul hieronder jouw gegevens in om gratis en vrijblijvend toegang aan te vragen tot onze trainingen en onze discussiegroep. Wij nemen daarna contact met jou op.