Starten met Excel

Excel is onmisbaar als je met computers werkt. Je kunt er lijstjes mee bijhouden, berekeningen maken, data bewerken en grafieken maken. Excel is één van de meest gebruikte computerprogramma's op kantoor. Voor jou is er nu een training waarbij we met 'whiteboard animations' laten zien hoe Excel werkt. De training is speciaal gemaakt voor mensen met een auditieve uitdaging zonder ervaring met Excel.

 

Wij jij deze training volgen?

Schrijf je dan nu in en wij nemen contact met jou op, zodat je snel met de training kunt beginnen.

Gratis

We are Ctalents is een stichting. Onze doelstelling is om mensen met een zintuiglijke uitdaging aan het werk te helpen. Daarom zijn onze trainingen gratis.

Toegankelijk

Deze training is speciaal ontwikkeld voor mensen met een auditieve uitdaging. Om de uitleg visueel aantrekkelijk te maken hebben we 'whiteboard animaties' gebruikt.

Praktisch

De training is gericht op mensen die nog geen ervaring hebben met Excel. Er zijn 5 video's met 12 opdrachten. Het volgen van de training kost ongeveer 60-90 minuten. 

Ik ben al geregistreerd

Inloggen

Ik ben nieuw

Vul onderstaand formulier in, bevestig jouw inschrijving per e-mail, ontvang per e-mail jouw inloggegevens, log in op de website en de training staat klaar in 'mijn trainingen'.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.