Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Alles over de nieuwste ondersteunende technologie en succesvol online solliciteren in een unieke online workshop!

Meld je aan

Met het invullen van dit formulier ga je ermee akkoord dat Babbage en Ctalents je gegevens ontvangen. 

Over de workshop:

Solliciteren gebeurt tegenwoordig steeds meer online. Hoe bereid je jezelf daar goed op voor? Daarnaast wordt ondersteunende technologie steeds belangrijker om met een visuele of motorische beperking optimaal te functioneren. Welke innovaties kun je het beste inzetten?

Babbage en Ctalents slaan de handen ineen en geven samen een online workshop voor mensen met een visuele of motorische beperking. Dus: zoek je een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt, dan mag je deze niet missen!

Op vrijdag 26 februari om 15.00 uur deelt Joost van Loon, operationeel directeur van Babbage, zijn kennis en inzichten over de nieuwste ondersteunende technologieën voor werkenden met een beperking. Met de inzet van de juiste ondersteunende technologie kun je je beperking effectief compenseren en daardoor prima functioneren.

Aansluitend vertelt Caroline van Dijk, career coach bij Ctalents, je hoe je je beste zelf neerzet in een online sollicitatiegesprek. Het is een interactieve setting, dus als je al vragen hebt, neem ze mee!

De online workshop zal via Microsoft Teams worden verzorgd. Interesse? Wees er snel bij en meld je aan: 

Wanneer: vrijdag 26 februari 15.00 uur. 
Kan je er niet bij zijn? Meld je aan en je kan hem de volgende dag terugkijken.