Ontdek jouw talent

Dit is de eerste training in een reeks van drie online trainingen en een workshop die jou gaan helpen om jouw droombaan te vinden. Je maakt een ijzersterk profiel van jezelf dat aantoonbaar gebaseerd is op jouw competenties. Dit is de basis van elke succesvolle sollicitatie.

 

Schrijf je nu in en wij nemen contact met jou op.

Gratis

We are Ctalents is een stichting. Onze doelstelling is om mensen die doof of blind zijn aan het werk te helpen. Linksom of rechtsom. Daarom zijn onze trainingen gratis.

Toegankelijk

Alle video's zijn standaard ondertiteld, er is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het materiaal en het geluid. Ook te bekijken op jouw telefoon. Jij bepaalt het tempo.

Praktisch

Er zijn 7 video's en 2 opdrachten die je kunt leveren om feedback te krijgen. Het volgen van de training kost ongeveer 7 minuten. Voor de opdrachten heb je ca. 30 minuten nodig.

Workshop 'op weg naar werk'

Wij organiseren elke twee maanden een bijeenkomst waar je praktisch aan de slag gaat met jouw missie: een baan vinden. Wat je online geleerd hebt, ga je 'live' testen en verbeteren. Feedback, leren van elkaar, persoonlijk advies van onze talentmatchers én gratis een professionele pasfoto.


Deze workshop maakt onderdeel uit van de leerlijn "Bemachtig jouw droombaan" met 3 online trainingen en 1 workshop.

Schrijf je in voor deze training

Wij nemen contact met jou op om je verder te helpen met het volgen van deze training. Bovendien kunnen we je vertellen wat er nog meer is.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.