Workshop 'Met meer energie aan de slag'

Alles wat we doen geeft of kost ons energie. De kunst is om hier voor jezelf een mooie balans in te vinden. Zijn er nog andere mogelijkheden om meer energiete krijgen? Leer tijdens deze workshop hoe je het best uit jezelf kan halen!

Leer tijdens deze workshop hoe je het best uit jezelf kan halen! Daarnaast leer je manieren om te ontspannen, lichamelijk sterker te worden door specifieke lichaamsoefeningen en hoe je jezelf fitter kunt voelen door gezonde voedingskeuzes.

Ga jij binnenkort aan de slag bij een nieuwe werkgever? Of ben jij al aan het werk en wil je leren om beter met je energie om te gaan? Dan is deze workshop wat voor jou! 

Leer over de volgende onderwerpen

  • Ontspanning
  • Lichaamshouding
  • Sporten en oefeningen
  • Voeding


In deze workshop geeft Fonseng Chan jou antwoord op de vraag 'Hoe haal je het beste uit jezelf en ga je met meer energie aan de slag?'


Wanneer en waar is de workshop? 

Datum: 2 november 2018
Tijd: 13.00-16.00 uur
Locatie: Driessen Amsterdam. Paulus Potterstraat 2

Meld je hier aan voor de workshop 'Met meer energie aan de slag!'


Fonseng Chan - Trainer bij We Are Ctalents 

Foto van Fons, trainer bij We Are Ctalents   
'“Ik vind het leuk om mensen te trainen, maar vooral ook heel erg leuk om mensen te zien groeien. Ik word heel blij als ik feedback hoor over hoe mensen zich, bijvoorbeeld tijdens het traineeship, hebben ontwikkeld. Ik hoop dat ik mensen in positieve zin kan begeleiden in hun verandering, zodat ze zich beter gaan presenteren en echt in zichzelf gaan geloven. Dat is mijn doel bij We Are Ctalents.”

 

De nieuwste blogs lezen? 

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze nieuwste blogs. Meld je hier gratis aan!

Meld je aan
Close

Inschrijven bij We Are Ctalents

Vul hieronder jouw gegevens in om gratis en vrijblijvend toegang aan te vragen tot onze trainingen en onze discussiegroep. Wij nemen daarna contact met jou op.