Talent in de spotlight: ontmoet Victor

blind/slechtziend werken Mar 26, 2018
 

Victor is ontzettend blij met zijn baan bij de Luchtverkeersleiding. Hij ontwerpt daar de werkplekken voor de verkeersleiders. Met zijn flexibele en relaxte levenshouding accepteert hij de beperkingen die zijn slechtziendheid met zich meebrengt en geniet van de mogelijkheden die hij ‘gewoon’ altijd weer ziet. ‘Ik heb het hier enorm naar mijn zin. Maar doordat ik steeds meer van mijn zichtveld kwijt raak zal ik in de toekomst mogelijk ander soort werk willen doen. Gelukkig zijn er dan nog genoeg andere mogelijkheden bij mijn huidige werkgever.’ Zo bescheiden als hij is, is hij wel enorm trots op het feit dat hij zo’n leuke en mooie baan heeft, en wij van Ctalents vinden dat meer dan terecht!

De nieuwste blogs lezen? 

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze nieuwste blogs. Meld je hier gratis aan!

Meld je aan
Close

Inschrijven bij We Are Ctalents

Vul hieronder jouw gegevens in om gratis en vrijblijvend toegang aan te vragen tot onze trainingen en onze discussiegroep. Wij nemen daarna contact met jou op.