Talent in de spotlight: ontmoet Melissa

blind/slechtziend werken Mar 19, 2018
 

Visuele beperking? Levensgenieter Melissa laat zich door niets uit het veld slaan. Haar motto: Doe iedere dag iets waar je vrolijk van wordt!  

Als ik iedere dag op zou staan met het gevoel van ‘oh jee weer een dag, ik ben nog steeds slechtziend, er verandert niks, hoe kan ik dan van mijn medemens vragen om mij ‘normaal te behandelen? Deal with it!’ Het mooiste compliment vindt ze dat haar omgeving soms vergeet dat ze bijna niets ziet. ‘Dat betekent dat ze mij niet anders zien dan anderen, daar ben ik best trots op. ’Melissa werkt als programma en communicatiemedewerker bij de Provincie Utrecht en zit vol ambitie om te groeien in het vak. De mooiste herinneringen heeft ze aan haar reis door Zuid-Amerika. Ze wil dan ook heel graag nog meer reizen maken, ‘én parachutespringen! Dat lijkt me doodeng maar zó gaaf!’

De nieuwste blogs lezen? 

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze nieuwste blogs. Meld je hier gratis aan!

Meld je aan
Close

Inschrijven bij We Are Ctalents

Vul hieronder jouw gegevens in om gratis en vrijblijvend toegang aan te vragen tot onze trainingen en onze discussiegroep. Wij nemen daarna contact met jou op.