Dagboek van Femke – het nieuwe jaar

Femke start ook dit jaar weer met schrijven. In haar dagboek schrijft ze over het begin van 2019 en wat de eerste maand haar heeft gebracht. Ook schrijft ze over wat zij hoopt te bereiken in 2019. Lees je mee? 

Auteur: Femke Keupink

Welkom 2019!

Wat gaat het nieuwe jaar brengen? Dit is voor iedereen natuurlijk anders. Ik ben erg benieuwd naar wat jij graag wilt bereiken dit jaar! Dus reageer en vertel wat jij hoopt te bereiken dit jaar. Wat is jouw doel? Is het iets kleins of iets groters? Zolang het belangrijk voor je is, dan is het het waard om hier trots op te zijn en om het te delen! Sommige doelen kun je niet alleen behalen maar wel met hulp. Dus vraag hulp als je het nodig hebt. 
 
Mijn voornemen dit jaar is om mij te richten op mijn volgende stap in mijn carrière. Ik wil namelijk ervaringsdeskundige worden en andere mensen met gehoorklachten of lichamelijke klachten helpen. Ik ga op zoek naar een stage of vrijwilligerswerk om hier meer ervaringen in op te doen. Later wil ik ook graag een opleiding gaan volgen. Persoonlijk vind ik dat er meer gekeken kan worden naar wat de impact is van lichamelijke of gehoorklachten. Ik denk dat dit een behoorlijke impact kan hebben op iemands leven.

Omgaan met gehoorverlies, soms erg lastig 

Foto app Ava
Foto: app Ava
 
De eerste maand van het nieuwe jaar zit alweer op. Wat gaat de tijd toch snel! In mijn vorige blog schreef ik over AVA. Ik heb AVA gebruikt en het beviel mij heel goed. Ik ga het dus zeker vaker gebruiken. Af en toe gebruik ik het nu tijdens een cursus. Het is ook afhankelijk van mijn oren en of ik wel of geen ontsteking heb maar Ik merk dat ik steeds opener word en meer gebruik maak van hulpmiddelen. Ik schaam mij niet meer voor mijn oren. Helaas heb ik door een scheur in mijn trommelvlies aan mijn linkeroor nu oorsuizen. Dat is erg vervelend. Ik ben benieuwd hoe jullie omgaan met dit soort tegenslagen. Laat het mij weten door te mailen naar de redactie. Persoonlijk vind ik het vooral in de nacht erg naar. Het is dan rustig en dan heb ik meer last van en word ik steeds wakker. Het is om gek van te worden.
 
Tot volgende maand!

Femke schrijft regelmatig in haar dagboek over van alles wat ze meemaakt. Wil je meer van Femke lezen? Klik dan hier

De nieuwste blogs lezen? 

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze nieuwste blogs. Meld je hier gratis aan!

Meld je aan
Close

Inschrijven bij We Are Ctalents

Vul hieronder jouw gegevens in om gratis en vrijblijvend toegang aan te vragen tot onze trainingen en onze discussiegroep. Wij nemen daarna contact met jou op.