Ben jij (binnenkort) op zoek naar een (nieuwe) baan?

Zoek jij een baan die bij je past? Ga je binnenkort op zoek naar werk? Of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wij kunnen je helpen! Samen met ons zusterbedrijf Ctalents zijn we dé specialist op het gebied van ontwikkeling, begeleiding en duurzame talent matching tussen werkgevers en werknemers met een zintuiglijke uitdaging. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en lees in dit artikel alles over de weg naar werk met Ctalents!

 

Ctalents is de schakel tussen werkgevers en werknemers met een zintuiglijke uitdaging

Als werkzoekende met een zintuiglijke uitdaging is het niet altijd even makkelijk daadwerkelijk een baan te vinden die bij jou past. Ctalents is dé schakel tussen de werkgever en mensen met een zintuiglijke uitdaging en geeft werkzoekenden met een zintuiglijke uitdaging de handvatten om deel te kunnen nemen aan de arbeidsmarkt. Deze kandidaten vonden via Ctalents een baan. 
tekenen contract
 
tekenen contract
 
tekenen contract
 
tekenen contract

Wat voor vacatures moet ik aan denken?

Alle vacatures bij Ctalents zijn reguliere functies voor 24 uur of meer en veelal op MBO4, HBO of WO werk-en denkniveau. Daarnaast bemiddelt Ctalents door het hele land op uiteenlopende functies. Denk hierbij aan functies als projectmedewerker, consultant, klantadviseur, administratief medewerker of barista. Ook de werkgevers zijn divers: van de grote corporates tot provincies tot kleine MKB organisaties. Ctalents groeit en is altijd actief met het aangaan van nieuwe samenwerkingsverbanden.

Hoe werkt het in de praktijk?

Allereerst zal Ctalents samen met jou kijken naar de mogelijkheden die er voor je zijn nu of in de toekomst. Nadat je een kennismakingsgesprek heb gehad start je met een assessment waarin er wordt gekeken naar jouw talenten. Op basis van het afgeronde assessment maakt Ctalents een talentenprofiel. Dit talentenprofiel wordt vervolgens bij werkgevers voorgelegd. Na het assessment worden er concrete afspraken gemaakt om jouw trainingsbehoefte in kaart te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het trainen van vaardigheden en/of een sollicitatietraining.

Deze kandidaten gingen je voor

Inmiddels zijn er al vele talenten succesvol gematcht. We laten je graag een aantal talenten zien met een zintuiglijke uitdaging die een toffe baan hebben gevonden via Ctalents. Victor vond via Ctalents een baan bij de luchtverkeersleiding op Schiphol. Wat ik bij Ctalents heb geleerd is om met een goed zelfbeeld en veel zelfvertrouwen mijn werk te doen. Door open te zijn over mijn beperking snappen mensen wat ze aan mij hebben. Ctalents heeft me dus niet alleen geholpen met het vinden van een baan, maar ook met het functioneren nadat ik de baan bemachtigd heb.’ Bekijk hieronder het videoportret van Victor.

Naast het succesverhaal van Victor, vertellen we je ook graag over het succesverhaal van Debbie. Debbie is doof en werkt als Adviseur Dagelijkse Bankzaken bij de Rabobank Utrecht en omstreken. Bekijk hieronder het videoportret van Debbie:

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn om te werken met een zintuiglijke uitdaging? Of wil je weten wat Ctalents voor jou kan betekenen? Laat het ons weten en we bekijken samen met jou de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te mailen naar: [email protected] of bel tijdens kantooruren naar: 020-676 54 16 en vraag naar Claire. 

De nieuwste blogs lezen? 

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze nieuwste blogs. Meld je hier gratis aan!

Meld je aan
Close

Inschrijven bij We Are Ctalents

Vul hieronder jouw gegevens in om gratis en vrijblijvend toegang aan te vragen tot onze trainingen en onze discussiegroep. Wij nemen daarna contact met jou op.